Studijní pobyty v Egyptě – Výběrová řízení v rámci mezifakultní a mezinárodní smlouvy – Deadline 16. 11. 2023

Milé studentky, milí studenti,

do 16. 11. 2023 probíhá výběrové řízení pro studenty bakalářského programu na studijní pobyty v jarním semestru 2023/24 v rámci mezifakultní smlouvy na American University in Cairo (AUC).
Více informací naleznete zde: https://www.ff.cuni.cz/zahranici/aktualni-nabidka-pro-studenty-zamestnance/meziuniverzitni-mezifakultni-smlouvy/.

Dále bylo vyhlášeno výběrové řízení na stipendijní pobyty, které se uskuteční v rámci rozpisu kvót mezinárodních smluv v akademickém roce 2024/25, v rámci kterých je možné se přihlásit i na Káhirskou univerzitu nebo Univerzitu ʿAjn Šams. Univerzitní deadline pro přihlašování je taktéž 16. 11. 2023 (pro studenty bakalářského a magisterského programu).
Informace k přihlašování najdete zde: https://www.ff.cuni.cz/zahranici/aktualni-nabidka-pro-studenty-zamestnance/mezinarodni-bilateralni-smlouvy/

Výběrové řízení na American University in Cairo bude vyhlašováno i v budoucnu pro studenty bakalářského i magisterského programu, proto v případě zájmu o absolvování studijního pobytu na této univerzitě v akademickém roce 2024/25 je možné se již nyní taktéž přihlásit do Egypta v rámci rozpisu kvót mezinárodní smlouvy mezi ČR a Egyptem a zajistit si tak částečné financování pobytu (financování školného je automatické v rámci mezifakultní smlouvy).

Úvod > Novinky > Studijní pobyty v Egyptě – Výběrová řízení v rámci mezifakultní a mezinárodní smlouvy – Deadline 16. 11. 2023