Výběrové řízení na studijní pobyty ERASMUS+ 2024/25

Katedra Blízkého východu FF UK vyhlašuje katederní kolo výběrového řízení na místa zahraničních studijních pobytů v rámci programu Erasmus+ na zimní semestr, letní semestr a celý akademický rok 2024/25.

Seznam univerzit, na které si lze podat přihlášku skrze smlouvy Katedry Blízkého východu naleznete zde.

Požadavky pro výběrové řízení KBV:

  1. Stručný životopis (v českém jazyce)
  2. Motivační dopis (max. 500 slov, v českém nebo anglickém jazyce)
  3. Doklad o jazykové způsobilosti (úroveň v jazyce výuky by měla být alespoň B2)
  4. Výpis studijních výsledků (student si vygeneruje v SIS)

Přihlášky a požadované dokumenty je třeba odevzdat do 11. 3. 2024. Do tohoto termínu prosím zašlete 1) curriculum vitae, 2) motivační dopis (max. 500 slov) s uvedením adresy, ročníku a programu, 3) doklad o jazykové způsobilosti a 4) výpis studijních výsledků na e-mailovou adresu karolina.kotalova@ff.cuni.cz

Nejpozději do stejného termínu je nutné si založit přihlášku na adrese https://is.cuni.cz/webapps. Aplikace bude otevřena pro podávání přihlášek od 15. 2. Je možné si založit až tři přihlášky na tři různé univerzity. Katederní výběrové řízení poté proběhne 13. 3. 2024. O jeho výsledku bude katederní koordinátorka studenty navržené na vyslání na studijní pobyt obratem informovat.

Podmínky, doporučení a hodnotící kritéria výběrového řízení najdete zde.

Všechny důležité informace o studijních pobytech v rámci programu Erasmus+ najdete na této stránce zahraničního oddělení FF UK.

Úvod > Novinky > Výběrové řízení na studijní pobyty ERASMUS+ 2024/25